2019-02-07

БРСМ-Нафта і ДСНС України відкрили сезон протипожежних навчань

6 лютого на нафтобазі БРСМ-Нафта, що на Київщині, відбулись чергові тренування з ліквідації умовної пожежі. Традиційно, у заході взяли участь рятувальники ДСНС України, а саме 1-е відділення 27-ої пожежної частини міста Переяслав-Хмельницький.

Спільні навчання мали на меті відпрацювання навичок працівників нафтобази з самостійного гасіння загоряння і взаємодії з рятувальниками під час аварійної ситуації. Як зазначили у ДСНС, дана практика є дуже ефективною щодо забезпечення пожежної безпеки, адже тільки при практичному відпрацюванні дій за призначенням, особовий склад і персонал поліпшують свої навички гасіння пожеж на об’єктах підвищеної небезпеки.

У підсумку, учасники тренувань отримали схвальні відгуки від професійних рятувальників та побажання залишатися прикладом безпечного підприємства для інших представників паливного ринку.

Нагадаємо, що у 2018 році автозаправна мережа БРСМ-Нафта організувала 8 спільних з рятувальниками тренувань по всій Україні на різноманітних об’єктах: автозаправні комплекси, газонаповнювальні станції, нафтобази і автопарки. Крім відшліфовування вогнеборчих навичок, персонал мережі отримав практичні знання з першої невідкладної допомоги та виявленню вибухонебезпечних предметів.